Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering

Flere og flere velger usynlig tannregulering i dag. En nærmest usynlig regulering som er avtagbar gir deg et rett og vakkert smil på en diskre og komfortabel måte. Ofte er det barn som blir anbefalt tannregulering men etter at usynlige tannreguleringer kom er det flere voksne som ønsker å rette opp smilet sitt med denne typen.

Se resultatet før du bestemmer deg

Vi benytter oss av en teknologi som gjør at du kan se resultatet og hvordan det blir før du bestemmer deg om du vil gå videre med behandlingen.

usynlig tannregulringer

Hvordan kommer du igang med usynlig tannregulering?

  1. Konsultasjonen er rask og smertefri.
  2. Du får en klar oversikt over priser, og vi gir deg flere betalingsmuligheter.
  3. Tannreguleringen blir skreddersydd etter dine tenner.

Om tannreguleringen

Usynlig tannregulering er en serie med avtagbare og nærmest usynlige skinner som gradvis flytter tennene dine i ønsket posisjon. Det betyr at du kan fortsette livet som vanlig mens du retter opp tennene dine og ingen vil se at du bruker tannregulering. Så langt, har over 5 millioner mennesker rundt i verden forvandlet smilene sine med usynlig regulering. En Usynlig tannregulering  behandling varer ca. 4-12 mnd. 

Vi skreddersyr en løsning for deg

Tannlegen Rett Hjem vil utvikle en usynlig tannregulering som er skreddersydde akkurat for deg. Vi bruker topp moderne 3D datateknologi for å planlegge behandlingen. Fra disse digitale bildene lager 3D-skrivere en serie justeringer som er tilpasset slik at de bare passer til deg og ditt skiftende smil. 

Hvert sett med skinner bæres mellom 1-2 uker, og du fjerner dem kun når du spiser, drikker, børster tennene eller bruker tanntråd. Du besøker oss hver sjette til åttende uke for å sjekke inn og sikre at retting prosessen skrider frem som den skal. I løpet av ukene og månedene, når de usynlige justeringene dine endres, vil tennene gradvis bevege seg og rette seg ut. Usynlig tannregulering gir deg en helt ny måte å bruke regulering på for et ‘tydelig’ fantastisk smil! 

Ingen forpliktelser

Det er selvfølgelig ingen forpliktelser eller skjulte kostnader som følger med denne konsultasjonen. Konsultasjon booker du her.

6 store fordeler med usynlig tannregulering 

Her er tre store fordeler med usynlig tannregulering i forhold til metallstreng. 

De er usynlige

Den mest åpenbare fordelen med usynlig tannregulering er at de er usynlige. Du har ikke en munn full av klumpete metalltråder og braketter.

Hvis du er i et veldig synlig yrke, for eksempel salg eller underholdning bransjen, så kan du fortsatt rette tennene uten at det synes.

De er avtagbare

Du kan ganske enkelt å ta ut skinnene dine og legge dem i en liten skinne boks når du skal spise. Usynlig tannregulering lar deg fortsette å spise alle favorittmatene dine. Som tenåring eller voksen er det vanskelig å måtte gi avkall på sin favoritt mat i sosial sammenheng når alle andre spiser det samme.

 

På den annen side blir listen over matvarer du må unngå med metallstreng lang:

Seig, gummiaktig mat, som lakris eller pinnekjøtt

Mat som holder seg til tennene, for eksempel karameller

Sprø mat, inkludert nøtter eller popcorn 

Hardere grønnsaker og frukt, inkludert hele epler, gulrøtter og maiskolber.

De er hygieniske

Fordi du kan fjerne skinnene, kan du ta vare på tennene dine mye grundigere enn om du har på deg metallstreng. Bare fortsett din vanlige børsting og tanntråd rutine.

På den annen side er det lett å se hvordan metallstrengen kan fange mat mellom tennene. Det gjør at man har større sjanse for å få mer tannstein under strengen.

De er behagelige

Usynlig tannregulering er betydelig mer komfortabel sammenlignet med metallstreng. De fleste rapporterer om litt ubehag de første dagene ved bruk av skinnene og litt ømhet, men når man sammenligner med plagene til metallstengene, vinner usynlig tannregulering ved å være mindre smertefull. 

Tilpasset akkurat for deg

Dine usynlig tannregulering skinner er skreddersydd til dine tenner basert på avtrykket som er tatt av dine tenner. Dette sikrer at skinnene dine passer perfekt og går i ett med resten av tennene.

Færre besøk ho tannlegen 

Med usynlig tannregulering får du en serie skinner i begynnelsen av behandlingen. Hver uke eller to bytter du selv til neste skinne. Du trenger bare å komme på kontroll hos tannlegen av og til.

Har du andre spørsmål om usynlig tannregulering kan du ta kontakt med oss her eller sende en e-post til post@tannlegenretthjem.no