Søk om støtte

Tannlegen Rett Hjem Stiftelsen

Om stiftelsen

Er du i en økonomisk anstrengt situasjon og trenger tannbehandling? Vi tilbyr hjelp i form av nødvendig behandling til utvalgte pasienter gjennom Tannlegen Rett Hjem stiftelsen. Alle kan søke om økonomisk tilskudd til tannpleie.

Tannlegen Rett Hjem Stiftelsen ble etablert i 2021 med hovedmål om å fremme oral helse for mennesker i Norge som har økonomiske utfordringer. 

stiftelsen tannlegen rett hjem_1

Hvem kan søke om tannbehandlinger fra stiftelsen?

Enkeltindivider, pårørende og juridiske representanter har mulighet til å fremlegge en søknad. Det er også mulig å søke om tilskudd til en større gruppe som for eksempel flyktninger. Hvis søknaden gjelder mer enn én person, bør den signeres av selskapets veileder eller av selskapets autoriserte person.

Behandlinger kan omfatte vanlige undersøkelser, tannfylling, rotfylling, tannkroner og alle andre nødvendig behandlinger som må behøves. Er du i tvil om hva slags behandling du behøver få hjelp med så kan beskrive problemet så godt som mulig for oss. Vi kommer til å se igjennom alle søknader og vil ta en vurdering sammen med deg når du kommer på undersøkelse om hva slags behandling du er i behov av. 

Alle er velkommen til å søke hos oss.

Hva slags behandlinger kan Tannlegen Rett Hjem Stiftelsen dekke?

I første omgang gis det tilskudd til forebyggende og generell oral helse omsorg. Det må søkes om tilskudd i god tid slik at stiftelsens styre får tid til å behandle og ta en beslutning om søknaden. 

stiftelsen tannlegen rett hjem

Hvordan skal man fylle ut søknaden?

For at en søknad skal behandles trenger vi navnet på søkeren, behandlingen det søkes om, og hvorfor man skal få innvilget søknaden. Søknaden kan sendes til stiftelse@tannlegenretthjem.no.

Tidspunktet for søknaden i forhold til den planlagte aktiviteten

  • For aktiviteter som skal gjennomføres etter 1. januar, må søknaden sendes senest 15. desember.
  • For aktiviteter som skal gjennomføres etter 1. april, må søknaden sendes senest 15. mars.
  • For aktiviteter som skal gjennomføres etter 1. juli, må søknaden sendes senest 15. juni.
  • For aktiviteter som skal gjennomføres etter 1. oktober, må søknaden sendes senest 15. september.

Søk om økonomisk støtte​

Vi svarer på alle søknader som kommer in og derfor hører du fra oss innen kort tid.