Rette tenner

Det handler ikke bare om det perfekte smilet

Med usynlig tannregulering kan du oppnå det perfekte smilet duhar drømt om. Tannregulering har blitt en vanlig behandling for både tenåringer og voksne som ønsker et rettere og vakrere smil. Et pent smil er fint, men det er også medisinske fordeler med tannregulering, hvorav noen kan overraske deg.

usynlig tannregulering perfekt smil

3 fordeler med tannregulering

Forbedret bitt

Mens et av målene med å få tannregulering er å korrigere skjeve tenner, brukes de også til å korrigere dårlig justert bitt. Et “bitt” er et tannttrykk som forklarer hvordan de øvre og nedre tennene passer sammen. Når du har hull i bittet ditt fra manglende tenner eller dårlig justerte tenner, kan det påvirke din evne til å bryte ned mat, en kritisk del av sunn fordøyelse. Et dårlig justert bitt kan påvirke ens evne til å tygge ordentlig og til og med å spise.
Hvis ubehandlet, kan en feiljustert bitt bli smertefull da kjeven din må jobbe hardere for å tygge; som kan føre til låsekjeve, TMJ lidelse og kjeve smerterelatert hodepine, som alle kan kreve komplisert tann- og medisinsk behandling.

Forbedret justering av kjeven


Overfylte tenner eller kjevejustering kan forårsake talehemming. Den gode nyheten er at kjeveortopedisk behandling kan adressere både kjeve- og ganejustering som forårsaker talehindringene. Som en del av den kjeveortopediske behandlingen kan det hende at det må brukes en utvidelse for å utvide ganen før seler påføres
En utvidelse i ganen din kan også resultere i bedre pust, mindre snorking og potensielt forbedrede øre- og bihuleproblemer som også er et resultat av feil kjeving. Faktisk kan riktig kjevejustering endre måten du ser ut ved å bringe ansiktet ditt i riktig proporsjoner.

Mer tillit


Tillit er vist å føre til mer generell suksess i livet. Når folk skjuler smilet på grunn av forlegenhet, er det mindre sannsynlig at de tar risikoen som kreves for å gå etter en toppjobb eller be om en forfremmelse. Når en person ikke lenger er flau av smilet sitt, føler de naturlig nok mer selvtillit som rapporteres å føre til fører til mer lykke, større produktivitet, mindre sosial angst og til slutt bedre helse.

Et vakkert smil fører til en god selvtillit. 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om usynlig tannregulering.

Hilsen 

Tannlegen Rett Hjem